Die kerk se taak in die godsdienstige steungewing aan die kind met spesiale verwysing na die vorming van sy Godsbegrip - Havenga, Hendrik Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1979.