Die optrede en verantwoording van die Nederduitse Gereformeerde Kerk in Suid-Afrika met betrekking tot die Tweede Vryheidsoorlog - Rauch, George van Huyssteen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1979.