Die praesentia realis Dei in die liturgie van die Ou Testament, apologeties gestel teenoor die Godsopvatting van die radikale Postteisme - Van der Merwe, Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1979.