Die werksaamhede van die hoof-administratiewe beampte van 'n streekkantoor van die Departement van Landbou-tegniese Dienste : 'n gevalstudie van die toepaslikheid van die leerstellings van publieke administrasie - Cilliers, Jan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Een gevoude kaart.