Dinamiese programmering van uitskotbesluite by kommersiele Merinoteelkuddes - Couvaras, Savas (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.