Gebed in die Ou Testament : 'n studie van die grondbetekenis en liggaamsbelewing in die gebed - Louw, Peter Ulrich (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1979.