Klemreels van suffigaal afgeleide adjektiewe in Afrikaans - Claassens, S. J. H.(Smartenryk Johannes Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Litt) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.