Militere maatskaplike werk in Suid-Afrika : riglyne vir die voorbereiding van maatskaplike werkers met betrekking tot hulle taak teenoor militere personeel - Cronje, Johannes I.(Johannes Isak) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.