Morfologiese en fisiologiese veranderinge in die geslagstelsel asook verskillende behandelingspraktyke tydens die post partum-periode by Afrikanerkoeie - Coetzer, Willem Adriaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.