'n Filologies-komperatiewe vergelyking van die Targums, die Siriese en Griekse vertalings van Genesis 1-11 (Masoretiese teks) - Cook, Johann (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1979.