'n Kritiese beoordeling van die kritiek van H.H. Schmid op Gerhard von Rad ten opsigte van die wysheidsliteratuur - Spangenberg, I. J. J. (Izak J. J.) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1979.