n Kritiese ondersoek na die toepassing en benutting van bedryfsielkundige dienste op die afdeling Wes-Kaapland van die Suid-Afrikaanse Spoorwee - Boshoff, G. W.(Gerald William) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.