'n Teologies-kritiese besinning oor die verhouding tussen Zen-Boeddhisme en die Oosterse selfverdedigingskunste - Potgieter, Izak Cornelius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1979.