Ontmoeting tussen twee werelde : 'n fenomenologiese ontleding van die invloed wat die Oosterse godsdienste op die moderne westerling het, met verwysing na die uniekheid van die Christendom en die taak van die kerk - Van Rooyen, Gottlip Wilhelm Schroder (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1979.