Veni Creator Spiritus : 'n homileties-sistematiese besinning oor die belang van die reformatore, Karl Barth, Rudolf Bultmann en Rudolf Bohren vir die pneumatologies-begronde preekleer - Cilliers, Johannes Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1979.