Wetenskap en politiek : 'n kritiese evaluasie van die desisionistiese, tegnokratiese, pragmatistiese en funksionele modelle vir wetenskaplike beraadslaging in die politiek - De Villiers, D. J.(Dawid Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1979.