Biblioterapie vir alkoholiste en dwelm-afhanklikes met besondere verwysing na inrigtings in Suid-Afrika - Cilliers, Johanna Isabella (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.