Buitelandse belegging in die Suid-Afrikaanse goudmynbedryf - Bester, M. C.(Matthys Christoffel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.