Die geskiedenis van Valsbaai tot 1795, met spesiale verwysing na Simonsbaai - Bekker, Anton E. (Anton Ettiene), 1944- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis(MA)--Stellenbosch University, 1980.