Die invloed van objektiewe en subjektiewe seleksiemetodes en omgewingsfaktore op produksie- en reproduksie-eienskappe van Merinoskape op die Carnarvon-proefplaas - Olivier, Jacobus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.