Die karakterisering van strooklyn T-verbindings vir die ontwerp van -3dB sytak-koppelaars. - Celliers, Abraham Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch.