Die ontwerp van vingerskryftablette : gesegmenteerde invoertablette wat met 'n skryfaksie bekragtig word, en toepassing daarvan in kommunikators wat veral deur gestremdes gebruik kan word. - Joubert, Zacharias Francois (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.