Die ontwikkeling, standaardisering en validering van die Kodus-belangstellingsvraelys - Meyer, J. C.(Johannes Carolus),1945- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.