Die opleiding van skoolmediasentrumpersoneel met spesiale verwysing na die Republiek van Suid-Afrika - Matthews, Charles John (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.