Die verantwoordelikheid van die kategeet ten opsigte van die kind met afwykende gedrag en 'n gebrek aan dissipline - Van Vuuren, Lodewyk (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1980.