II Korinthiers 10-13 : struktuuranalise met die oog op 'n semantiese verkenning van die teks - Loubser, J. A. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Vergesel van bylaag Die BH struktuur van 2 Kor. 10-13.