Marginale koste as basis vir prysbepaling by elektrisiteitsvoorsiening met verwysing na die Elektrisiteitsvoorsieningskommissie in die Republiek van Suid-Afrika - Van Tonder, D. J.(Daniel Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.