n Bedryfsielkundige ondersoek na die vergoeding van bestuurslui in 'n geselekteerde groep Suid-Afrikaanse maatskappye - Tromp, David (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.