n Morfologiese en taksonomiese studie van Pelargonium cucullatum (L.) L'Herit. en P. Betulinum (L.) L'Herit - Volschenk, B (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Sc.) - Universiteit van Stellenbosch, 1980.