n Opvoedkundig-sielkundige ondersoek na die leefwereld van twee groepe volwasse verstandelik-gestremdes met spesiale verwysing na beroepstabiliteit - De Kock, A. S. J.(Andries Stephanus Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.