n Teoretiese en empiriese studie oor die onderrig van vierhoeke in standerd sewe - De Vries, J. A.(John Alfred) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.