n Vergelyking tussen xenon-133, xenon-127 en kripton-81m vir ventilasiestudies van die long - Klopper, Johannes F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.