Oudiovisuele media in die primere skoolbiblioteek : verantwoording, keuring, ontsluiting, berging, instandhouding en gebruik - Erasmus, Barend Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Bibl.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.