Tegnologie en metafisika : 'n kritiese uiteensetting van Martin Heidegger se opvatting omtrent die probleem van die tegnologie - Hattingh, Johan,1955- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1980.