Beplanning as basiese komponent van gevallewerk soos toegepas deur maatskaplike werkers van die Kaapse streekkantoor van die Department van Gesondheid, Welsyn en Pensioene - Van der Mescht, J. M. H.(Jan Michiel Hermanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A. in Maatskaplike Werk) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.