Beplanning as kernfaset van bestuur binne onderwyssisteme - Hechter, L. G.(Lambertus Gerhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.