Die benutting van formaldehiedbehandelde sonneblomoliekoekmeel deur merinohamels tydens verskillende frekwensies van voeding - De Jager, Uys (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.