Die bepaling van ontwerpkonstantes van geaktiveerde slyk : Athlone rioolwerke. - Boshoff, Schalk Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.