Die drinkpatroon van Kleurling-plaaswerkers in Wes-Kaapland : die taak van gemeenskapswerk - Kotze, Gerrit Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (PhD)--Stellenbosch University, 1981.