Die effek van heparien op die effektiewe tiroksien indeks - Van Heerden, Barend Bernardus see Van Heerden, Barend B.; Van Heerden, Barend B. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Sc.) - Universiteit van Stellenbosch, 1981.