Die effek van stikstofbemesting by opeenvolgende groeistadiums op graankwaliteit van die koringkultivar liesbeeck - Barnard, S. A.(Stephen Astley) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.