Die identifikasiefenomeen : 'n ontwikkelingspsigologiese verkenningstudie en plaasbepaling - Van Vuren, M. J. Janse(Marthinus Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.