Die identifisering van die drie aartappelcultivars BP-1, Up-to-date en Vanderplank, ten opsigte van gaarmaakkwaliteit - Dalton, Annalien (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (MSc) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.