Die Kommissie vir die Buitelandse Sendingwerk van die Nederduitse Gereformeerde Kerk in Suid-Afrika, tot 1903 : 'n kerkhistoriese en kerkregtelike studie - Breytenbach, Johannes Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1981.