Die ontwikkeling van 'n gedragsgeankerde beoordelingskaal as kriterium van werksprestasie aan boord van Suid-Afrikaanse duikbote - Crous, Petrus Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Econ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.