Die ontwikkeling van onderwys aan kinders met epilepsie in die Republiek van Suid-Afrika, binne die raamwerk van die onderwysvoorsiening vir kinders met spesiale onderwysbehoeftes - Raubenheimer, L. J.(Louis Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.