Die pastorale begeleiding van die oorlogbeseerde : met spesiale verwysing na die sinvraag - Van Niekerk, Erasmus Adriaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1981.