Die plek, taak en terrein van die skoolkinderleidingkliniek in die blanke Suid-Afrikaanse stelsel van gedifferensieerde onderwys en voorligting : 'n evalueringstudie - Gerber, Alphonso Phillipus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.