Die politieke- en ideologiese strominge en -aktiwiteite in en om die Afrikaanse Studentebond (1948-1980) - Heymans, Chris (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.