Die Swartman in Wes-Kaapland : 'n statistiese oorsig in die lig van die Kleurlingarbeidsvoorkeurbeleid - Schutte, De Wet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1981.